Címünk: Budapest VI. ker., Teréz krt. 34, bejárat a Zichy utca felől
Tel: +36 20 269 2270 | E-mail: almassyevapremiumruhaszalon@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 10-18

Menyasszonyi ruhák kölcsönzési ára: 80.000 Ft-tól 340.000 Ft-ig
Régebbi menyasszonyi ruháinkat kölcsönzési áron eladjuk: 100.000- 180.000 Ft


 

A Ti történeteitek - ügyfélvélemények, levelek, esetek

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindannyiótoknak - a menyasszonyoktól és vőlegényektől kezdve, az örömanyákon és koszorúslányokon át a szalagavatóra készülő ifjú hölgyekig -, amiért megörvendeztettetek minket visszajelzéseitekkel. Örömmel tölt el bennünket, hogy mi is részesei lehettünk boldogságotoknak!

Marika

"Tisztelt Almássy Éva Prémium esküvői ruhaszalon! Annyira hálás vagyok Önnek kedves Almássy Éva, hogy ennyi szeretettel segített nekem kiválasztani a megfelelő menyasszonyi ruhát. Valóban királynőnek éreztem magam. Rengeteg menyasszonyi ruha volt jó méretben és sok nagyon jól állt :-) Úgy érzem, hogy végül a legszebb menyasszonyi ruha volt rajtam a nagy napon. Ígérem Önnek mérhetetlen hálám jeléül, hogy mindenkinek ajánlani fogom az Almássy Éva esküvői ruhaszalont mert csodásak az esküvői ruhák és nagyon kedves a kiszolgálás. Üdvözlettel: Marika aki Bécsből jött Önhöz.

Eszter

"Kedves Almássy Éva Prémium esküvői ruhaszalon! Szeretnék köszönetet nyilvánítani Önöknek mindazért az óriási segítségért és támogatásért, amit nyújtottak nekem. Mivel én egy molettebb hölgy vagyok, nem volt egyszerű olyan nagyméretű menyasszonyi ruhát találnom, amilyet elképzeltem, de az Önök választéka és türelmes segítsége révén sikerült megtalálni az igazit. Az örömöm akkor lett teljes, amikor a ruhához tökéletesen passzoló menyasszonyi cipőt is odahozták nekem. Pont olyat kerestem, de sehol nem találtam előtte hasonlót sem! Ajánlom a szalont mindenkinek, gyönyörű modellek között válogathatnak. Akár menyasszonyi ruhát, akár cipőt keresnek hozzá, itt biztosan mindkettőből a legjobbat kapják majd. Köszönettel: P. Eszter"

Anita

"Tisztelt Almássy Éva Prémium szalon, kedves Ildikó! Szeretném megköszönni azt az erőn felüli végtelen kedvességedet, munkádat, idődet, amit a menyasszonyi ruha és a menyecske ruhám kiválasztásánál nyújtottál.  Nagyon szép menyasszonyi ruha kollekcióból választhattam, talán Magyarországon nem is láttam ennél szebbet sehol. Azzal a kéréssel fordulok újból hozzád, hogy van 8 gyerek koszorúslányom, akiknek alkalmi ruhát szeretnék kölcsönözni, lehetőleg csont vagy ekrü színűt. Mivel az esküvőnk főbb színe az arany és a bordó, ezért szeretném, ha a gyerekeknek a derékrészen egy virágos övdísz lenne, ezekben a színekben. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e üzletetekben gyerek alkalmi ruha, vagy csak rendelni lehet? Korosztályokat tekintve a legkisebb gyerek 3 éves, a legidősebb 12, akiknek kellene a ruha. Kedves Ildikó, várom a válaszod, üdvözlettel: Z. Anita"

Kedves Anita, köszönöm dicsérő szavaid, és azt is, hogy ismét a Prémium esküvői ruhaszalont választottad! Biztosíthatlak maximális segítségünkről az ideális gyermek alkalmi ruhák megtalálásában is, hogy a kicsi koszorúslányok a legszebbek legyenek! Gyermek alkalmi modelljeink, csakúgy, mint a felnőtt koktél- és báli ruhák, több színben kölcsönözhetők, több színű övvel díszíthetők. A legnépszerűbbek a nagyszoknyás változatok, ezek is már 2 éves kortól elérhetőek. Nagy szeretettel várunk mindnyájatokat egy örömteli, boldog próbanapra!

T. Szilvia

"Tisztelt Almássy Éva Prémium szalon, kedves Éva! Szerintem kevés a szó a hála mindazért amit értem tettek Önök. Sehol nem találtam a méretemben menyasszonyi ruhát, míg végül az Ön esküvői ruhaszalonja több lehetőséget , több menyasszonyi ruhát is ajánlott nekem. Szebbnél szebb, pazarabb esküvői ruhák közül válogathattam pedig igen nagy méretű hölgy vagyok. Molett menyasszonyi ruha modell nagyon kevés van Budapesten főleg, hogy díszeset, köveset álmodtam meg magamnak. Ezer köszönet kedves Éva :-) Üzenem a nagy méretű, molett menyasszonyoknak, hogy ez a legjobb esküvői ruhaszalon és bármilyen testalkatú menyasszonyból igazi dívát tudnak Önök faragni. Hálás köszönet, Szilvia

Szilvia

"Tisztelt Almássy Éva Prémium szalagavató ruhakölcsönző! Azt szeretném kérdezni, hogy tudnának-e minket fogadni a hét valamelyik napján szalagavató ruha (keringőruha) kölcsönzés céljából? Azért érdeklődöm előre, mert egy egész osztályról van szó, 22 lányról. Mehetünk egyszerre, vagy több csoportban érkezzünk inkább? Kérdezném még, hogy milyen típusú alkalmi ruha kölcsönözhető? Illetve érdeklődnék, ha az egész osztály önöknél kölcsönöz, tudnak-e az árból kedvezményt biztosítani? Várom szíves válaszukat, köszönettel: B. Szilvia"

Kedves Szilvia, köszönjük érdeklődését! Természetesen, ha nagyobb számban kölcsönöznek ruhaszalonunkból, a báli ruhákra kedvezményt (10%) tudunk biztosítani. Szalagavató és keringőruháink jellemzően hófehérek, de természetesen színes modelljeink is vannak. Fazonban is rendkívül széles a választékunk: hosszú, mini, elöl rövid-hátul hosszú, sliccelt és nagyszoknyás típusokat is megpróbálhatnak. Sőt, A-vonalú, egyenes szabású és sellő szalagavató ruhákat is találnak kölcsönzőnkben. A keringőruhák díszítés tekintetében is meglehetősen változatosak: tüllszoknyás, csipkés és Swarovski kristályokkal ékesített darabok várják a hölgyeket, minden méretben, 32-62-es számozásig!

Andrea

„Drága Ildikó és Éva! Nagyon köszönöm az eddigi fáradozásaitokat, melynek hála, gyönyörű menyasszonyi ruha és menyecske ruhában pompázhatok majd a nagy napon! Tudom, nem voltam könnyű eset, de ti végtelen türelemmel és szeretettel álltatok hozzám, ahogy az esküvői ruhaszalon többi munkatársa is! Hálám jeléül vinnék hozzátok a Prémiumba nyolc koszorúslányt is. Így nekünk is egyszerűbb lenne, hogy egy helyről tudnánk kölcsönözni az összes alkalmi ruhát. Nem tudom, emlékszel-e, hogy a férjem is nálatok vásárolta az esküvői öltönyt, de én sem csak a menyasszonyi ruhára, hanem a cipőmre és a kiegészítőimre is nálatok bukkantam rá! Ezért bízom bennetek, a minőségben, és a lányoknak is a legjobbat szeretném. Pink ruhában lennének a csajok, kicsit spanyolos fazonban, az elöl rövid, hátul hosszú megoldással, vagy combnál sliccelt verzióban esetleg. Ha van ránk kapacitásotok, már holnap délután próbálnánk, úgy 3 óra körül. Üdvözlettel: Andrea”

Swarovski köves menyecske ruha

"Kedves Almássy Éva Prémium esküvői és menyecske ruhakölcsönző, hála Önöknek, már megvan a szépséges menyasszonyi ruhám! Ahhoz, hogy minden teljes legyen, már csak a menyecskeruha beszerzése maradt hátra. Ebben szeretném ismételt segítségüket kérni: édesanyámmal és barátnőmmel újból elmennénk egy próbára a szalonba. Álmaim menyecskeruhája gyönyörű piros színű, és mini tüllszoknyás. Szív kivágással tudnám elképzelni, csipkével és szolid Swarovski köves díszítéssel. Biztos vagyok benne, hogy Önök segítenek megtalálni nekem!"

Várandós menyasszony

Ezúttal nem ügyfélvéleményt, hanem egy kedves, szívünkhöz közelálló történetet szeretnénk megosztani veletek, amelyből világosan láthatjátok, hogy nem szabad elkeseredni, nincs reménytelen eset - nálunk eddig még mindenki megtalálta a menyasszonyi ruhát, amire vágyott!

„Csöng a telefon. Egy fiatal női hang szólal meg a vonal másik végén. Aggódva hadarja, hogy lefoglalta már nálunk menyasszonyi ruháját, ám most kiderült, hogy gyermeket vár, és az esküvő napján már a hetedik hónapban fog járni. Hatalmas az öröm, mégis ott a kérdés, hogyan fog állni rajta az álomszép, sellő fazonú Demetrios menyasszonyi ruha, amit együtt választottunk ki? Egyáltalán, bele fog-e férni akkor? Hogy megnyugtassam kicsit, elkezdtem neki sorolni széles esküvői ruhaválasztékunk lehetőségeit: fehér és ekrü árnyalatok, kifinomult csipkebetétek, gyöngy- és kristálydíszítések – a kismama menyasszonyi ruhákból éppúgy tudjuk biztosítani a különleges megoldásokat, mint a hagyományos modellek esetében. Ismertettem vele az elérhető fazonok gazdag kínálatát is, melyben a klasszikus empire vonalú esküvői ruhák mellett sok más stílusos szabású darabot találhat. Mikor Erika ismét megszólalt, éreztem hangján a megkönnyebbülést. Sikerült is egyeztetnünk egy időpontot, amikor anyukája vagy barátnője társaságában felkeresi kölcsönzőnket ruhapróba céljából. Részletesen informáltam mindenről, és jeleztem neki, hogy szeretettel várjuk őt és kísérőjét Teréz körúti esküvői szalonunkban. Mikor végre megérkeztek, Erika lázas izgatottsággal próbálta a szebbnél szebb kismama menyasszonyi ruhákat, végül egy általunk készített modellre esett a választása. A módosítás nálunk nem körülményes, igyekeztünk a lehető legegyszerűbb módon megoldani: a szerződésben is csupán az esküvői ruha nevét írtuk át, és plusz költségekkel sem terheltük a menyasszonyt. Mindannyian elégedettek voltunk, Erika pedig egyenesen sugárzott. Azt hiszem, ezek azok a pillanatok, amelyekért a mai napig töretlen lelkesedéssel dolgozom a ruhaszalonban.”

Egy boldog menyasszony gondolataiból

"Már az óvodában megálmodtam a menyasszonyi ruhámat. Pontosan láttam magam előtt minden egyes részletét, a finom anyagát, és tudtam, hogy nem fogom beérni ennél kevesebbel. A Prémium esküvői ruhaszalonnak hála, nem is kell megalkudnom semmiben: az itt talált Almássy Éva menyasszonyi Venus ruhaköltemény teljesen egyezik az akkor elképzelt esküvői ruhával – egy csipkés, nagy szoknyás, csillogó Almássy Éva Venus menyasszonyi ruha , pazar ruhakölteményről van szó, melyen ragyogó Swarovski kövek tündökölnek. Bízom benne, hogy a vőlegényem is el lesz bűvölve a nagy napon. Köszönöm az esküvői ruhaszalon összes dolgozójának a sok türelmet, biztatást, hogy segített valóra váltani a gyermekkori álmomat!”

Nikolett

"Sziasztok! Dr. V. Nikolett vagyok, fogorvos Sopronból. Az esküvőm augusztusban lesz, egy gyönyörű kastélyban. Valami igazán egyedi esküvői ruhát szeretnék, amely arisztokratikus megjelenést biztosít majd számomra. Az elképzelésem egy testhez simuló, sellő fazonú modell, kis uszállyal, különlegesen kidolgozott díszítéssel. Mivel a szintén fogorvos nővérem, Ingrid Budapest belvárosában praktizál, megkértem, hogy nézzen szét a Teréz körúti esküvői ruhaszalonok között. A testvérem kapásból Önöket ajánlotta: azt mondta, hatalmas a szalon, a választék is passzol hozzá, és a környezetből, a finom anyagú ruhákból csak úgy árad a luxus érzése. Ahogy mesélt róla, biztosan éreztem, hogy itt megtalálom azt az esküvői ruhát, amit megálmodtam magamnak! Nem tévedtem: már az Almássy Éva Prémium honlapján nézelődve rátaláltam a Max Chaoul márkára, s a márkán belül is a legszebb darabra, amit már most szeretnék lefoglalni. Számomra a tervező ruhakölteményei egyet jelentenek a hollywoodi eleganciával, hiszen a legnagyobb dívák is az általa tervezett kreációkat viselik."

Egy menyasszony naplójából

"Február 27., hajnali 5 óra. Az izgatottságtól alig aludtam valamennyit éjszaka. Gyorsan főztem egy kávét, bekapcsoltam a laptomomat, és már bele is vesztem a budapesti menyasszonyi ruhakölcsönzők átláthatatlan dzsungelébe. Egyszercsak megakad a szemem az egyiken: „Prémium esküvői ruhaszalon 550 nm-en!” – arra gondoltam, hogy na, ha itt nem találom meg a ruhámat, akkor bizony sehol sem!

Az Almássy Éva Prémium szalon weboldalán nézelődve a lelkesedésem egyre csak nőtt. Izgatottan fedeztem fel a szebbnél szebb menyasszonyi ruhákat, és eldöntöttem, hogy nem várok tovább, még ma, a délelőtti nyitásra odamegyek, hogy személyesen is megcsodálhassam a ruhakölteményeket! Rengeteg időm volt még addig – több mint 4 órám -, de nem kellett kivárnom ahhoz, hogy rátaláljak „Az esküvői ruhára”: amikor megpillantottam azt a bizonyos Divina Sposa modellt, azonnal beleszerettem. A szépségéhez nem is érnek fel a szavak: hófehér csipke, ezüst szálakkal finoman díszítve, pazar Swarovski köves díszítéssel, szív alakú dekoltázzsal, hosszú uszályos, A-vonalú fazonnal… Köszönöm! Megvan a ruhám!"

Zita levele

"Kedves Ildikó és Mónika! Nem tudom szavakba önteni a hálát, amit érzek. Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, amit nyújtottatok számomra az esküvői ruha kiválasztásában! Ilyen bőséges kínálatból (több száz szépséges menyasszonyi ruha!) kudarcra ítélt vállalkozás lett volna egyedül megtalálni a tökéletes modellt. Az általatok javasolt menyasszonyi ruha a Facebookon is nagyon népszerű, rengeteg lájkot gyűjtött be, de nem is ez volt az, ami igazán meggyőzött arról, hogy jól döntöttem, hanem a vőlegényem reakciója. A drágám szerint ugyanis igazi istennő voltam a ruhában, azt mondta, minden héten házasodnunk kellene! Ezt én is tudnám értékelni, ugyanis szívem szerint a Prémium szalon összes esküvői ruháját viselném, legalább egy lagzi erejéig, annyira gyönyörűek! Azonban így is, hogy csak egy alkalmat terveztünk, a legszebbet sikerült lefoglalni: egy káprázatos, párizsi divat ihlette Miss Kelly darabot!

Szeretném megköszönni még egyszer a több órás türelmet és kedvességet, amit irántam tanúsítottatok! Idén három barátnőm is férjhez megy, őket is az Almássy Éva Prémium esküvői ruhaszalonba fogom vinni, hogy kétség se legyen afelől, hogy megtalálják a tökéletes menyasszonyi ruhát! Üdvözlettel: Zitus"

Egy elfoglalt menyasszony története

Úgy 11 óra lehetett, csöngettek. Mikor kinyitottuk az ajtót, egy gyönyörű hölgy lépett a szalonba.

- Jó napot kívánok, Katalin vagyok! Jövő héten lesz az esküvőm Bécsben. Kérem, segítsenek!
- Természetesen! Kérem, fáradjon be. Ildikó vagyok. Milyen menyasszonyi ruha fazonra gondolt?
- Megnéztem több weboldalt is, láttam, hogy az Önök üzlete a legnagyobb esküvői ruhaszalon, ezért rögtön idejöttem. Olyan menyasszonyi ruhákat néztem, amelyek kiemelik az alakomat. Lehet az csipke, szatén, nagyszoknyás vagy sellő típusú, nem számít, csak passzoljon hozzám, legyen előnyös. Nagyon tetszenek a San Patrick menyasszonyi ruhák. Tudnék esetleg kölcsönözni Önöknél a márka modelljeiből?
- Természetesen. Milyen méretű és színű San Patrick ruha érdekelné?

- Fehér ruha érdekelne elsősorban, 38-as a méretem.
- Rendben, akkor menjünk a próbafülkébe és hozok pár modellt.
Kolléganőmmel bevittünk 8 különböző ruhát. Ezeket megmutattuk a menyasszonynak, és az első darabot már le sem akarta venni. Megjelentek az örömteli könnyek az arcán, és elragadtatottan mosolygott.
- Kedves Ildikó, a többi menyasszonyi ruhát nem is szeretném már felpróbálni, mert ez tökéletes!
- Rendben, kedves Katalin! Nagyon örülök, hogy már az első ruha ilyen boldoggá tette!  Meg is írhatjuk már most a kölcsönzési szerződést, ha úgy gondolja.
- Naná! Ha megvan álmaim menyasszonyi ruhája, miért is várnék tovább?!”

Rövid történetünket azért írtuk le, mert nagyon ritka, hogy valaki az első esküvői ruhában megtalálja azt, amit keres. Katalin esete nem általános ugyan, de mi azért vagyunk, hogy minden kedves ara elégedetten távozzon – akár egy, akár 15 ruha felpróbálása után. A fontos csak az, hogy érezzék: pontosan azt kapták, amire vágytak. Nekünk pedig ez a célunk!

Zsófi

"Kedves Ildikó és Mónika! Két hete voltam az Almássy Éva Prémium esküvői ruhaszalonban, és nagyon sok ruhát kinéztem, felpróbáltam. A kölcsönzési árakat is megfelelőnek találtam, de azért szerettem volna körülnézni máshol is, felfedezni más szalonok választékát is. Be kell vallanom, hogy annyi szépséges menyasszonyi ruhát, mint amennyi nálatok van, sehol nem találtam, és olyan készséges tanácsadáshoz sem volt szerencsém! Mindent mérlegre téve, úgy döntöttem/döntöttünk, hogy még a mai nap folyamán visszatérnénk hozzátok lefoglalni az álomruhámat, egy gyönyörű Mori Lee modellt. Ilyen fenséges esküvői ruhához még csak hasonlóval sem találkoztam soha. Remélem, hogy még kölcsönözhető, és akkor ma mindenképpen megyek szerződni. Üdvözlettel: Zsófi"

Levél Kingától

"Kedves Almássy Éva Prémium esküvői ruhaszalon! Szeretném veletek megosztani határtalan boldogságomat! A vőlegényemmel, Miklóssal egy társkereső iroda révén találtunk egymásra, egy évvel ezelőtt. A boldogságunk akkor lett teljes, mikor megtudtuk: kisbabánk lesz! Már a második hónapban vagyok, márciusra tűztük ki az esküvőt, így bele is kezdtünk a lázas szervezésbe. Semmit nem bíztunk a véletlenre: a menyasszonyi ruhát, a vőlegény öltönyt és a kiegészítőket is Budapest legjobb, legnagyobb választékot kínáló esküvői ruhaszalonjából kívántuk beszerezni. Így döntöttünk az Almássy Éva Prémium ruhakölcsönző mellett, ahol sikerült megtalálni azt a ruhát, ami tökéletesen megfelel az elvárásaimnak: egy diszkréten díszített, lágy esésű Orea Sposa modellt, ami a domborodó pocakomat sem fogja leszorítani. Hálásan köszönöm!"

Dorka leveléből

"Kedves Almássy Éva Prémium esküvői ruhaszalon! Valóban fölösleges volt még 3 hétig esküvői szalonból esküvői szalonba menni, mert konkrétan sehol nem volt ennyi menyasszonyi ruha és esküvői ruha mint az Almássy Éva szalonban. Időt és fáradtságot spórolhattam volna. Tisztában vagyok válogatós természetemmel, így tudom, hogy nem volt könnyű dolguk velem a ruhapróba során. Ám nagy örömömre, Önöknél végre megtaláltam a világ legeslegszebb menyasszonyi ruháját, ami pontosan illik elképzeléseimhez: egy csak az Önök szalonjában található Cosmobella modellről beszélek, amelyre foglalási igényemet ezúton jelezném. Ma délután megyek aláírni a papírokat… óriás bonbonnal érkezem! :) "

Krisztina levele

"Tisztelt Almássy Éva Prémium esküvői ruhaszalon! Vőlegényem, Attila fél évvel ezelőtt kérte meg a kezem. Hosszas keresgélés, a főváros majd’ összes menyasszonyi ruhakölcsönzőjének felkeresése után, már megtört lelkesedéssel jutottam el Önökhöz. A Demetrios márka nagy rajongója vagyok, és roppant mód megörültem, mikor megláttam, hogy a legújabb esküvői ruha és menyasszonyi ruha kollekcióból is válogathatók a szalonukban. A ruhapróba alatt is végig remekül éreztem magam, maga a helyiség is impozáns, gyönyörű, akárcsak a mesében! És én is igazi mesebeli hercegnőnek érzem magam a menyasszonyi ruhámban. Köszönöm Önöknek, hogy mindent megtettek azért, hogy megtaláljam az igazit – ruhában is! Ennél csodálatosabb esküvői ruha nincs is a világon. Büszkén mondhatom, hogy az Almássy Éva szalonban találtam meg a legszebb menyasszonyi ruha darabokat amik közül  választhattam"

Péter

"Tisztelt Almássy Éva Prémium esküvői ruhaszalon! Felforgattam a várost már a tökéletes öltönyért, amit életem egyik legfontosabb eseményén szeretnék viselni. Ha nem tapasztalom saját bőrömön, nem is hittem volna, hogy ennyire nehéz olyan alkalmi ruhakölcsönzőt találni, ahol nemcsak menyasszonyi ruhákból van széles választék, de a vőlegények számára is biztosítják mindezt. Ezennel kifejezném hálámat, mert Önöknél megtaláltam az esküvői öltönyöm, egy magas minőségű, elegáns Digel modellben. Ez az öltöny annyira kifinomult, mind színében, mind szabásvonalában, hogy bátran viselhetem más alkalmakra is a későbbiekben – ezért külön örülök annak, hogy megvásárolhattam a szalonban. Természetesen a menyasszonyom is Önöknél találta meg az esküvői álomruhát – meg sem lepődöm, hiszen volt miből válogatnia! Üdvözlettel, M. Péter."

Impozáns esküvői ruha szalonunk nagy szeretettel vár minden kedves menyasszonyi ruha kereső hölgyet. Letisztult esküvői ruha Budapest legszebb kínálatában az Almássy Éva Prémium esküvői ruha szalonban. Szeretné ámulatba ejteni a vendégeket? Luxus esküvői ruhák, letisztult, királylányos, A vonalú, sellő, egyenes, díszes, csipkés, szatén, mikádó, tüll, téli, tengerparti, polgári, görög stílusú, nyakpántos, pántos, hosszú ujjú, rövid ujjú, vintage menyasszonyi ruha, uszályos menyasszonyi ruha hatalmas választéka. Különleges, kifinomult menyasszonyi ruháink a legnevesebb divatházak tervezőitől vannak. Kiváló minőségű esküvői ruháink kedvező áron kölcsönözhető. Klasszikus menyasszonyi ruhák és modern menyasszonyi ruhák minden méretben: 32-62 -ig.

Az Almássy Éva Prémium Esküvői Ruhaszalon 550 m²-en. Magyarországon egyedülálló esküvői ruhaszalonok legjobbja Budapesten. Exkluzív minőségű esküvői ruhák, menyasszonyi ruhák, legszebb alkalmi ruhák és letisztult, egyszerű menyasszonyi ruhák széles kínálatával, luxus környezetben várja a kedves menyasszonyokat. 2018-as normál, molett, kismama menyasszonyi ruha és esküvői ruha kollekciók, valamint öltönyök, esküvői öltönyök, vőlegény öltönyök, férfi cipők, férfi alkalmi cipők, menyasszonyi cipők,  esküvői fehérneműk, menyasszonyi ékszerek, és szalagavató ruha kölcsönzés kedvező áron budapesti esküvői szalonjainkban.

Ha esküvői ruha akkor csakis Almássy Éva esküvői ruhaszalon. Mert minden menyasszony a legjobb esküvői ruhaszalon kínálatát érdemli. Mert ami magyar az csak jó lehet. Legszebb menyasszonyi ruha boldog magyar menyasszonyon.