Címünk: Budapest VI. ker., Zichy Jenő u. 48.
Tel: +36 20 269 2270 | E-mail: almassyevapremiumruhaszalon@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 10-18

Menyasszonyi ruhák kölcsönzési ára: 80.000 Ft-tól 270.000 Ft-ig
Régebbi menyasszonyi ruháinkat kölcsönzési áron eladjuk: 100.000- 180.000 Ft


 

Szalagavató ruha kölcsönzés

Szalagavató ruhák

Az esküvő mellett számos más jelentőségteljes, meghatározó alkalom van életünk során, amely megkívánja a kifogástalan, sőt exkluzív megjelenést – a szalagavató pontosan ilyen! Hogy az ünnepség számodra is emlékezetes élmény legyen, és mások szemében is feledhetetlen pompában tündökölj, ahhoz a gondosan megválasztott ruha alapvető kellék!

Kölcsönzési árak: 25.000- 55.000 Ft. között.

Tavalyi ruhák eladók 15.000- 35.000 Ft. között

Hogyan válaszd ki a tökéletes ruhát?

Az Almássy Éva Prémium esküvői és alkalmi ruhaszalonban kiemelkedően széles kínálat áll rendelkezésedre, ami kétségkívül előny, ám a különféle stílusok és fazonok kavalkádjában nagyon könnyű elveszni. Ezt megelőzendő, összeállítottunk egy kis útmutatót, ami segít kiigazodni a legnépszerűbb ruhatípusok között – így könnyen megtalálod a neked valót, akár menyasszonyi, akár szalagavató ruha bérlését tervezed. A rövid leírásokból megtudhatod, melyik kialakítás lenne a legelőnyösebb testalkatodhoz, és melyik passzolna igazán az ízlésedhez, egyéniségedhez.

Az örök klasszikus – az A-vonalú ruha

A legkedveltebb, legkeresettebb fazonnak számít: felül szűkített, alul A-vonalban finoman bővülő szabása rendkívül előkelő összhatást teremt. Ez a típus kitűnő választás lehet minden hölgynek, fizikai adottságoktól függetlenül, mivel ámulatba ejtően nőies alakot varázsol. Tipp: ha rövid a derekad, a csípővonaltól bővülő modellek közt keresgélj – ezek optikailag hosszabbnak mutatják a felsőtested!

Királynői pompa – a nagyszoknyás fazon

A másik kedvenc az A-vonalú ruhához hasonlóan testre simuló felsőrésszel rendelkezik, ám a szoknya gyakorlatilag átmenet nélkül terebélyesedik ki a derék vonalában. Hogy kiknek ajánljuk? A törékeny alkaton mutat legpompásabban, viszont az alacsony, dús idomokkal megáldott hölgyeknek kevésbé előnyös viselet.

Nőiesség a köbön – a sellő fazon vonzereje

Sejtelmes és elbűvölő – nem véletlenül választják egyre többen esküvőre, szalagavató ünnepségre egyaránt a testhezálló szabásukról híres modelleket. Ez a típus egészen a térdig szorosan illeszkedik a test vonalaihoz, majd térdtől lefelé bővül. Mivel a szűk kialakítás erőteljesen kiemeli a has és csípő területét, ezért a sellő fazon a filigrán hölgyeken mutat a legjobban. Szalagavató ruhának, keringőhöz a hagyományosabb (A-vonalú, nagyszoknyás) verziók jobb és praktikusabb választásnak bizonyulnak.

Szolid elegancia – az egyenes szabású ruha

Az egyenes vonalú fazon is követi a test vonalát, ám lazábban, mint az előbb említett változat. Egyszerű, letisztult darabokat találni többnyire ebben a típusban, finom selyemből vagy éppen szaténból, izgalmas díszítésekkel megspékelve. Elsősorban törékeny hölgyek figyelmébe ajánljuk. Szalagavató ruhaként kevésbé elterjedt viselet, inkább esküvőre javasolt.

Fedezd fel káprázatos szalagavató ruháink kínálatát!

Keringő- és alkalmi ruháink páratlan felhozatalában minden méretben, 32-estől 62-es számozásig szemezgethetsz a szebbnél szebb modellek közül! Exkluzív szalonunkban a kiválasztott szalagavató ruha bérlésére, ill. megvásárlására, valamint pazar kiegészítők (kontytűk, virágok, kesztyűk, nyakpántok) kölcsönzésére is lehetőséget nyújtunk.

Szeretettel várunk a Teréz krt. 34. szám alatt, hétfőtől szombatig, 10-18 óráig, kedvező árakkal, csoportos kedvezményekkel!

Kiváló minőségű öltönyök Budapest szívében – nézd meg a teljes kollekciót!

 

Az Almássy Éva Prémium Esküvői Ruhaszalon 550 m²-en. Magyarországon egyedülálló esküvői ruhaszalonok legjobbja Budapesten. Exkluzív minőségű esküvői ruhák, menyasszonyi ruhák, legszebb alkalmi ruhák és letisztult, egyszerű menyasszonyi ruhák széles kínálatával, luxus környezetben várja a kedves menyasszonyokat. 2018-as normál, molett és kismama menyasszonyi ruha és esküvői ruha kollekciók, valamint öltönyök, esküvői öltönyök, vőlegény öltönyök, férfi cipők, férfi alkalmi cipők, menyasszonyi cipők,  esküvői fehérneműk, menyasszonyi ékszerek, és szalagavató ruha kölcsönzés kedvező áron budapesti esküvői szalonjainkban.

Cím

Almássy Éva Prémium szalon

Esküvői, menyasszonyi, vőlegény és alkalmi ruhaszalon

Bp. VI. kerület, Zichy Jenő utca 48.
Tel: +36 20 269 2270 

Nyitvatartás:

  • Hétfő - Szombat: 10-18
  • Vasárnap zárva

Térkép