Címünk: Budapest VI. ker., Zichy Jenő u. 48.
Tel: +36 20 269 2270 | E-mail: palaceszalon@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 10-18

20.000 Ft kedvezményt kapsz, ha most lefoglalod menyasszonyi ruhádat!

Kölcsönzési áraink: 80.000 Ft-tól 220.000 Ft-ig


Koszorúslány ruha

Koszorúslánynak készülsz barátnőd, rokonod esküvőjére? Szeretnéd a legjobb formádat nyújtani ezen a jeles eseményen? Számíthatsz ránk – segítünk megtalálni azt a ruhát, amelyben remekül érezheted magad, passzol hozzád, ugyanakkor a ceremónia stílusához és ara elképzeléseihez is tökéletesen illeszkedik!

Menyasszonyként fontosnak tartod, hogy a szervezés minden szegmense a te kezedben összpontosuljon? Szeretnél jelen lenni koszorúsaid ruhapróbáján is, hogy lásd az összképet és meggyőződhess róla, hogy minden az elképzeléseid szerint halad? Biztosíthatunk, hogy ennek érdekében mindent megteszünk!

Gyere el hozzánk, várunk Budapest szívében, a Teréz körúton! Szalonunk különlegessége a kiemelkedően gazdag kínálatban rejlik: első osztályú esküvői ruhák és öltönyök, káprázatos alkalmi ruhakollekció és szebbnél szebb kiegészítők – válaszd ki időben kedvenceidet a nagy napra!

Koszorúslány ruháink szortimentje is minden igényt kielégít: a legdivatosabb, legnépszerűbb fazonok várják, hogy felfedezd őket! Klasszikus A-vonalú, egyenes, ill. sellő szabású modelleket egyaránt felpróbálhatsz nálunk. Vigyázat: a szivárvány minden árnyalatában megtalálható ruhaköltemények közül választani igazán hölgyet próbáló feladat!

Ne fájjon a fejed amiatt, hogy álmaid ruhája túl szűk vagy éppen nagyobb, mint amekkorára szükséged van: precízen a méretedre igazítjuk, hogy tökéletesen álljon rajtad!

Szeretnél beszerezni egy ízléses fejdíszt vagy menyasszonyi cipőt? Térképezd fel esküvői ruhaszalonunk teljes felhozatalát!

Az Almássy Éva Prémium Esküvői Ruhaszalon 550 m²-en, Magyarországon egyedülálló, prémium minőségű esküvői és alkalmi ruhák széles kínálatával, luxus környezetben várja a kedves menyasszonyokat. Szalonunkban elérhetőek a 2017-es és már a 2018-as menyasszonyi ruhák, alkalmi ruhák, öltönyök, menyasszonyi cipők és férfi cipők, esküvői fehérneműk. Normál, molett és kismama esküvői ruha, szalagavató ruha kölcsönzés kedvező áron Budapesten, a Zichy Jenő utca 48. szám alatt.

Különleges, álomszép, kifinomult menyasszonyi ruha kollekciók exkluzív környezetben.

Cím

Almássy Éva Prémium szalon

Esküvői, menyasszonyi, vőlegény és alkalmi ruhaszalon

Bp. VI. kerület, Zichy Jenő utca 48.
Tel: +36 20 269 2270 

Nyitvatartás:

  • Hétfő - Szombat: 10-18
  • Vasárnap zárva

Térkép