Címünk: Budapest VI. ker., Teréz krt. 34, bejárat a Zichy utca felől
Tel: +36 20 269 2270 | E-mail: almassyevapremiumruhaszalon@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 10-18

Menyasszonyi ruhák kölcsönzési ára: 80.000 Ft-tól 340.000 Ft-ig
Régebbi menyasszonyi ruháinkat kölcsönzési áron eladjuk: 100.000- 180.000 Ft


 

Koszorúslány ruha

Koszorúslánynak készülsz barátnőd, rokonod esküvőjére? Szeretnéd a legjobb formádat nyújtani ezen a jeles eseményen? Számíthatsz ránk – segítünk megtalálni azt a ruhát, amelyben remekül érezheted magad, passzol hozzád, ugyanakkor a ceremónia stílusához és ara elképzeléseihez is tökéletesen illeszkedik!

Alkalmi ruhák kicsi és nagy koszorúslányoknak is

Menyasszonyként fontosnak tartod, hogy a szervezés minden szegmense a te kezedben összpontosuljon? Szeretnél jelen lenni koszorúsaid ruhapróbáján is, hogy lásd az összképet és meggyőződhess róla, hogy minden az elképzeléseid szerint halad? Biztosíthatunk, hogy ennek érdekében mindent megteszünk!

Gyere el hozzánk, várunk Budapest szívében, a Teréz körúton! Szalonunk különlegessége a kiemelkedően gazdag kínálatban rejlik: első osztályú esküvői ruhák és öltönyök, káprázatos alkalmi ruhakollekció és szebbnél szebb kiegészítők – válaszd ki időben kedvenceidet a nagy napra!

Koszorúslány ruháink szortimentje is minden igényt kielégít: a legdivatosabb, legnépszerűbb fazonok várják, hogy felfedezd őket! Klasszikus A-vonalú, egyenes, ill. sellő szabású modelleket egyaránt felpróbálhatsz nálunk. Vigyázat: a szivárvány minden árnyalatában megtalálható ruhaköltemények közül választani igazán hölgyet próbáló feladat!

Ne fájjon a fejed amiatt, hogy álmaid ruhája túl szűk vagy éppen nagyobb, mint amekkorára szükséged van: precízen a méretedre igazítjuk, hogy tökéletesen álljon rajtad!

Szeretnél beszerezni egy ízléses fejdíszt vagy menyasszonyi cipőt? Térképezd fel esküvői ruhaszalonunk teljes felhozatalát!

Impozáns esküvői ruha szalonunk nagy szeretettel vár minden kedves menyasszonyi ruha kereső hölgyet. Letisztult esküvői ruha Budapest legszebb kínálatában az Almássy Éva Prémium esküvői ruha szalonban. Szeretné ámulatba ejteni a vendégeket? Luxus esküvői ruhák, letisztult, királylányos, A vonalú, sellő, egyenes, díszes, csipkés, szatén, mikádó, tüll, téli, tengerparti, polgári, görög stílusú, nyakpántos, pántos, hosszú ujjú, rövid ujjú, vintage menyasszonyi ruha, uszályos menyasszonyi ruha hatalmas választéka. Különleges, kifinomult menyasszonyi ruháink a legnevesebb divatházak tervezőitől vannak. Kiváló minőségű esküvői ruháink kedvező áron kölcsönözhető. Klasszikus menyasszonyi ruhák és modern menyasszonyi ruhák minden méretben: 32-62 -ig.

Az Almássy Éva Prémium Esküvői Ruhaszalon 550 m²-en. Magyarországon egyedülálló esküvői ruhaszalonok legjobbja Budapesten. Exkluzív minőségű esküvői ruhák, menyasszonyi ruhák, legszebb alkalmi ruhák és letisztult, egyszerű menyasszonyi ruhák széles kínálatával, luxus környezetben várja a kedves menyasszonyokat. 2018-as normál, molett, kismama menyasszonyi ruha és esküvői ruha kollekciók, valamint öltönyök, esküvői öltönyök, vőlegény öltönyök, férfi cipők, férfi alkalmi cipők, menyasszonyi cipők,  esküvői fehérneműk, menyasszonyi ékszerek, és szalagavató ruha kölcsönzés kedvező áron budapesti esküvői szalonjainkban.

Ha esküvői ruha akkor csakis Almássy Éva esküvői ruhaszalon. Mert minden menyasszony a legjobb esküvői ruhaszalon kínálatát érdemli. Mert ami magyar az csak jó lehet. Legszebb menyasszonyi ruha boldog magyar menyasszonyon.

Cím

Almássy Éva Prémium szalon

Esküvői, menyasszonyi, vőlegény és alkalmi ruhaszalon

Bp. VI. kerület, Teréz krt. 34
Tel: +36 20 269 2270 

Nyitvatartás:

  • Hétfő - Szombat: 10-18
  • Vasárnap zárva

Térkép