Címünk: Budapest VI. ker., Teréz krt. 34, bejárat a Zichy utca felől
Tel: +36 20 269 2270 | E-mail: almassyevapremiumruhaszalon@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 10-18

Menyasszonyi ruhák kölcsönzési ára: 80.000 Ft-tól 340.000 Ft-ig
Régebbi menyasszonyi ruháinkat kölcsönzési áron eladjuk: 100.000- 180.000 Ft


 

Kismama esküvői ruha

Kismama esküvői ruha és kismama menyasszonyi ruha álomszép , hatalmas választék. Ekrü és fehér színű kismama menyasszonyi ruha, csipkés, könnyed anyagokból kismama esküvői ruha csillogó kövekkel, flitterekkel ahogy a menyasszony szereti, kéri. Esküvő gyermekáldással kísérve? Aggodalomra semmi ok! Az Almássy Éva Prémium menyasszonyi ruhakölcsönzőben garantáltan megtalálod azt a ruhát, amelyben tökéletesen festesz majd a menyegzőn, ugyanakkor viselete gömbölyödő pocakkal is komfortos lesz számodra!

Menyasszonyi ruhák kismamáknak is

Fontosnak tartjuk, hogy minden hölgy, aki betér hozzánk, elégedetten távozzon, és abban a bizonyosságban, hogy megtalálta az igényeinek leginkább megfelelő esküvői ruhát. Ezt a célt szolgálja nem mindennapi kínálatunk is, melyben 32-estől 62-es számozásig minden méret megtalálható. Nem számít tehát, milyen alkati adottságokkal rendelkezel, hogy visszafogott vagy éppen extravagáns ruhakölteményről álmodsz: ha minket bízol meg a feladattal, hogy segítsünk felkutatni a minden szempontból ideális modellt, nem fogunk csalódást okozni!

Kismama esküvői ruhakollekciónk kényelmes, lágy esésű, mégis nőies vonalvezetésű darabjai garantálják a fenséges megjelenést. Csak győzz választani a számtalan fazon és díszítés közül! Javasoljuk, hogy próbálj fel minél több ruhát, különböző stílusban, hogy lásd, melyik lesz az igazi! Könnyű szatén, sejtelmes csipke, játékos tüll – melyik anyagot részesítenéd előnyben? Hangsúlyos, hosszú uszályú menyasszonyi ruhára vágysz, vagy egy egyszerűen nagyszerű görög kialakítású modellben találnád meg a számításod? Fedezd fel választékunkat online, és kérj időpontot szalonunkba is, hogy mielőbb elkezdhessük a ruhapróbát!

Tudtad, hogy az esküvői holmik mellett exkluzív koktélruhákat is találsz nálunk? Nézz körül alkalmi ruháink elbűvölő választékában is!

Impozáns esküvői ruha szalonunk nagy szeretettel vár minden kedves menyasszonyi ruha kereső hölgyet. Letisztult esküvői ruha Budapest legszebb kínálatában az Almássy Éva Prémium esküvői ruha szalonban. Szeretné ámulatba ejteni a vendégeket? Luxus esküvői ruhák, letisztult, királylányos, A vonalú, sellő, egyenes, díszes, csipkés, szatén, mikádó, tüll, téli, tengerparti, polgári, görög stílusú, nyakpántos, pántos, hosszú ujjú, rövid ujjú, vintage menyasszonyi ruha, uszályos menyasszonyi ruha hatalmas választéka. Különleges, kifinomult menyasszonyi ruháink a legnevesebb divatházak tervezőitől vannak. Kiváló minőségű esküvői ruháink kedvező áron kölcsönözhető. Klasszikus menyasszonyi ruhák és modern menyasszonyi ruhák minden méretben: 32-62 -ig.

Az Almássy Éva Prémium Esküvői Ruhaszalon 550 m²-en. Magyarországon egyedülálló esküvői ruhaszalonok legjobbja Budapesten. Exkluzív minőségű esküvői ruhák, menyasszonyi ruhák, legszebb alkalmi ruhák és letisztult, egyszerű menyasszonyi ruhák széles kínálatával, luxus környezetben várja a kedves menyasszonyokat. 2018-as normál, molett, kismama menyasszonyi ruha és esküvői ruha kollekciók, valamint öltönyök, esküvői öltönyök, vőlegény öltönyök, férfi cipők, férfi alkalmi cipők, menyasszonyi cipők,  esküvői fehérneműk, menyasszonyi ékszerek, és szalagavató ruha kölcsönzés kedvező áron budapesti esküvői szalonjainkban.

Ha esküvői ruha akkor csakis Almássy Éva esküvői ruhaszalon. Mert minden menyasszony a legjobb esküvői ruhaszalon kínálatát érdemli. Mert ami magyar az csak jó lehet. Legszebb menyasszonyi ruha boldog magyar menyasszonyon.

Cím

Almássy Éva Prémium szalon

Esküvői, menyasszonyi, vőlegény és alkalmi ruhaszalon

Bp. VI. kerület, Teréz krt. 34
Tel: +36 20 269 2270 

Nyitvatartás:

  • Hétfő - Szombat: 10-18
  • Vasárnap zárva

Térkép