Címünk: Budapest VI. ker., Zichy Jenő u. 48.
Tel: +36 20 269 2270 | E-mail: palaceszalon@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 10-18

 Decemberben 20.000 Ft  kedvezmény! Foglald le most esküvői ruhádat!

Kölcsönzési áraink: 80.000 Ft-tól 220.000 Ft-ig


Kismama esküvői ruha

Esküvő gyermekáldással kísérve? Aggodalomra semmi ok! Az Almássy Éva Prémium menyasszonyi ruhakölcsönzőben garantáltan megtalálod azt a ruhát, amelyben tökéletesen festesz majd a menyegzőn, ugyanakkor viselete gömbölyödő pocakkal is komfortos lesz számodra!

Menyasszonyi ruhák kismamáknak is

Fontosnak tartjuk, hogy minden hölgy, aki betér hozzánk, elégedetten távozzon, és abban a bizonyosságban, hogy megtalálta az igényeinek leginkább megfelelő esküvői ruhát. Ezt a célt szolgálja nem mindennapi kínálatunk is, melyben 32-estől 62-es számozásig minden méret megtalálható. Nem számít tehát, milyen alkati adottságokkal rendelkezel, hogy visszafogott vagy éppen extravagáns ruhakölteményről álmodsz: ha minket bízol meg a feladattal, hogy segítsünk felkutatni a minden szempontból ideális modellt, nem fogunk csalódást okozni!

Kismama esküvői ruhakollekciónk kényelmes, lágy esésű, mégis nőies vonalvezetésű darabjai garantálják a fenséges megjelenést. Csak győzz választani a számtalan fazon és díszítés közül! Javasoljuk, hogy próbálj fel minél több ruhát, különböző stílusban, hogy lásd, melyik lesz az igazi! Könnyű szatén, sejtelmes csipke, játékos tüll – melyik anyagot részesítenéd előnyben? Hangsúlyos, hosszú uszályú menyasszonyi ruhára vágysz, vagy egy egyszerűen nagyszerű görög kialakítású modellben találnád meg a számításod? Fedezd fel választékunkat online, és kérj időpontot szalonunkba is, hogy mielőbb elkezdhessük a ruhapróbát!

Tudtad, hogy az esküvői holmik mellett exkluzív koktélruhákat is találsz nálunk? Nézz körül alkalmi ruháink elbűvölő választékában is!

Az Almássy Éva Prémium Esküvői Ruhaszalon 550 m²-en, Magyarországon egyedülálló, exkluzív minőségű esküvői ruhák széles kínálatával, luxus környezetben várja a kedves menyasszonyokat. 2017-es és 2018-as normál, molett és kismama menyasszonyi ruha kollekciók, valamint öltönyök, cipők, esküvői fehérneműk és ékszerek, és szalagavató ruha kölcsönzés kedvező áron budapesti esküvői szalonjainkban.

Cím

Almássy Éva Prémium szalon

Esküvői, menyasszonyi, vőlegény és alkalmi ruhaszalon

Bp. VI. kerület, Zichy Jenő utca 48.
Tel: +36 20 269 2270 

Nyitvatartás:

  • Hétfő - Szombat: 10-18
  • Vasárnap zárva

Térkép