Címünk: Budapest VI. ker., Teréz krt. 34. (Zichy utca sarok, Bejárat a Zichy utca felől)
Tel: +36 20 269 2270 | E-mail: palaceszalon@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfő-Kedd: 10-18, Szerda- Csütörtök: 10-20, Szombat: 10-14-ig

Állás : Varrónő Kolléganőt keresünk. Önéletrajzokat erre a címre kérjük: evacountess@gmail.com


Kismama esküvői ruha

Esküvő gyermekáldással kísérve? Aggodalomra semmi ok! A Palace menyasszonyi ruhakölcsönzőben garantáltan megtalálod azt a ruhát, amelyben tökéletesen festesz majd a menyegzőn, ugyanakkor viselete gömbölyödő pocakkal is komfortos lesz számodra!

Fontosnak tartjuk, hogy minden hölgy, aki betér hozzánk, elégedetten távozzon, és abban a bizonyosságban, hogy megtalálta az igényeinek leginkább megfelelő esküvői ruhát. Ezt a célt szolgálja nem mindennapi kínálatunk is, melyben 32-estől 62-es számozásig minden méret megtalálható. Nem számít tehát, milyen alkati adottságokkal rendelkezel, hogy visszafogott vagy éppen extravagáns ruhakölteményről álmodsz: ha minket bízol meg a feladattal, hogy segítsünk felkutatni a minden szempontból ideális modellt, nem fogunk csalódást okozni!

Kismama esküvői ruhakollekciónk kényelmes, lágy esésű, mégis nőies vonalvezetésű darabjai garantálják a fenséges megjelenést. Csak győzz választani a számtalan fazon és díszítés közül! Javasoljuk, hogy próbálj fel minél több ruhát, különböző stílusban, hogy lásd, melyik lesz az igazi! Könnyű szatén, sejtelmes csipke, játékos tüll – melyik anyagot részesítenéd előnyben? Hangsúlyos, hosszú uszályú menyasszonyi ruhára vágysz, vagy egy egyszerűen nagyszerű görög kialakítású modellben találnád meg a számításod? Fedezd fel választékunkat online, és kérj időpontot szalonunkba is, hogy mielőbb elkezdhessük a ruhapróbát!

Tudtad, hogy az esküvői holmik mellett exkluzív koktélruhákat is találsz nálunk? Nézz körül alkalmi ruháink elbűvölő választékában is!

A Palace Esküvői Ruhaszalon 550 m²-en, Magyarországon egyedülálló, prémium minőségű esküvői és alkalmi ruhák széles kínálatával, luxus környezetben várja a kedves menyasszonyokat. Szalonunkban elérhetőek a 2017-es menyasszonyi ruhák, alkalmi ruhák, öltönyök, menyasszonyi cipők és férfi cipők, esküvői fehérneműk. Normál, molett és kismama esküvői ruha, szalagavató ruha kölcsönzés kedvező áron Budapesten, a Teréz körút 34. sz. alatt.

Különleges, álomszép, kifinomult menyasszonyi ruha kollekciók exkluzív környezetben.

Cím

Palace

Esküvői, menyasszonyi, vőlegény és alkalmi ruhaszalon

Bp. VI. kerület, Teréz krt. 34. Zichy utca sarok,
Bejárat a Zichy utca felől
Tel: +36 20 269 2270 

Nyitvatartás:

  • Hétfő-Kedd: 10-18,
  • Szerda-Csütörtök: 10-20,
  • Péntek: 10-18,
  • Szombat: 10-14-ig
  • Vasárnap zárva

Térkép