Palace Esküvői Ruhaszalon, 550 m²-en. Megérkeztek a 2017-es esküvői ruhák, menyasszonyi ruhák, alkalmi ruhák, öltönyök, menyasszonyi cipők, férfi cipők és fehérneműk.  Tekintsd meg választékunkat - normál, molett és kismama esküvői ruha, valamint szalagavató ruha kölcsönzés kedvező áron Budapesten, a Teréz körút 34. sz. alatt.

AKCIÓ!  25.000 Ft Kedvezménnyel kölcsönözhetsz még pár napig!

Címünk: Budapest VI. kerület, Teréz krt. 34. Zichy utca sarok, Bejárat a Zichy utca felől, Tel: +36 20 269 2270
Email: palaceszalon@gmail.com
Nyitva tartás: H-P: 10-18 Szombaton is : 10-18-ig

Esküvői öltöny, vőlegény öltöny Budapesten

 

Esküvői ruhaszalonunkban természetesen a vőlegények számára is kínálunk az alkalomhoz illő, márkás, nívós kivitelű férfi öltönyöket és elegáns férfi cipőket. A klasszikus háromrészes (zakó, mellény, nadrág) összeállítás mellett a napjainkban népszerűbb kétrészes (zakó, nadrág) öltöny variációkat egyaránt kínálunk, elsősorban a népszerű Digel márka kollekciójából.

Elegáns férfi öltöny választék Budapest szívében, a Palace esküvői és alkalmi ruha szalonban mindenkinek, aki a minőséget és igényességet keresi az öltözködésben is. Prémium kategóriás Digel öltönyök fekete, barna, szürke, kék, beige, ekrü és ezüst színekben, csíkos, halszálkás változatban is, minden méretben! Szalonunkban lévő ruhaválasztékunk nagy része azonnal, készletről kapható, vagy az adott méretben és kivitelben rendelhető pár hetes átfutási idővel.

Digel öltöny, a tökéletes választás

Minőségi ruházat férfiaknak a legújabb divat szerint, amely kifinomult eleganciát sugároz, és tökéletesen megfelel esküvőre, illetve egyéb különleges alkalmakra, de akár mindennapi viseletként is üzletembereknek, igényes férfiaknak. Több színben, anyagban, méretben, fényes és matt változatban is, a legjobb anyagokból.

"Tisztelt Palace esküvői öltöny szalon és menyasszonyi ruhakölcsönző! Az esküvőnk májusban lesz Kamillával. Egy ideje már keresek megfelelő esküvői öltönyt, de eddig nem találtam. Mindenképp kiváló minőségű, igényes, elegáns, lehetőleg német gyártmányú Digel vőlegény öltönyt keresek, amit a későbbiekben más alkalmakon is öltönyként viselni tudok. Munkámból kifolyólag igényes, divatos, modern öltönyök jellemzik ruhatáramat, több Digel öltöny is van közötte. Az én Kamillám többször is említette, hogy menjek el Önökhöz esküvői öltönyt nézni. Ha jól tudom, a Digel vőlegény öltönyöket Önök nem kölcsönzik, hanem kizárólag eladják, ez nekem pont megfelelő, mert vásárolni szeretnék, és mivel Kamilla is Önöknél foglalta le menyasszonyi ruháját, így egy helyről lenne mindkettőnk esküvői ruhája. Fekete esküvői öltönyt szeretnék hozzá illő selyem mellénnyel, nyakkendővel és fehér inggel. Szeretnék Önöktől egy időpontot kérni. Üdvözlettel, M. Péter"

Klasszikus elegancia és stílusos megjelenés a modern férfidivatnak megfelelően - ez a Digel öltönyök világa. Ismerd meg Te is!

Többféle szabásvonal és díszvarrás, gazdag méretválaszték: nagy méret, normál, slim, slim fitt és extra slim fitt.

 

Cím

Palace

Esküvői, menyasszonyi, vőlegény és alkalmi ruhaszalon

Bp. VI. kerület, Teréz krt. 34. Zichy utca sarok,
Bejárat a Zichy utca felől
Tel: +36 20 269 2270 

Nyitvatartás:

  • H-P: 10-18
  • Szo: 10-18-ig
  • Vasárnap zárva

Térkép