Címünk: Budapest VI. ker., Teréz krt. 34, bejárat a Zichy utca felől
Tel: +36 20 269 2270 | E-mail: almassyevapremiumruhaszalon@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 10-18

Menyasszonyi ruhák kölcsönzési ára: 80.000 Ft-tól 340.000 Ft-ig
Régebbi menyasszonyi ruháinkat kölcsönzési áron eladjuk: 100.000- 180.000 Ft


 

Gyerek alkalmi ruha

Koszorúslány, ill. alkalmi ruháink már 2 éves kortól bérelhetők. Tekintsd meg online felhozatalunkat, majd látogass el gyermekeddel együtt Teréz körúti szalonunkba, ahol élőben is megnézhetitek és felpróbálhatjátok azokat a darabokat, amelyek elnyerik tetszéseteket!

Elegáns gyerek alkalmi ruha prémium választékban

Ruhakölcsönzőnk európai színvonalú szortimentjét nem csupán felnőtt esküvői és estélyi ruhákkal bővítjük folyamatosan - a legkisebbek eseményhez méltó öltözékére hasonlóan nagy hangsúlyt fektetünk. Egy esküvőnek, ünnepségnek ugyanis nemcsak a megszervezése jár sok idő- és energiaráfordítással, de a koszorúslányoknak, családtagoknak és barátoknak is fontos a tökéletes alkalmi ruha megtalálása, ami kifogástalan megjelenést biztosít, passzol a rendezvény stílusához, ugyanakkor nem feszélyezi viselőjét.

Egy olyan szalonban, ahol hozzáértő, személyre szabott tanácsadással segítenek bennünket a ruhapróbán, úgy, hogy közben a mi elképzeléseinket is szem előtt tartják, türelemmel és kedvességgel fordulnak felénk, s ahol a család minden tagját széles választék várja, könnyen és gyorsan megtalálhatjuk a megfelelő modelleket. Az Almássy Éva Prémium esküvői és alkalmi ruhakölcsönző pedig pontosan ilyen!

Legyen szó lagziról, elsőáldozásról vagy nagy családi összejövetelről, érdemes betérni hozzánk! Kiemelkedően gazdag felhozatalunkban számos szín, fazon és méret vár téged és szeretteidet. Fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, és csaljunk mosolyt a kicsi arcára (is) egy mesebeli ruhakölteménnyel!

Estélyi, koktélruha beszerzését tervezed? Fedezd fel felnőtt alkalmi ruhakollekciónkat is!

Impozáns esküvői ruha szalonunk nagy szeretettel vár minden kedves menyasszonyi ruha kereső hölgyet. Letisztult esküvői ruha Budapest legszebb kínálatában az Almássy Éva Prémium esküvői ruha szalonban. Szeretné ámulatba ejteni a vendégeket? Luxus esküvői ruhák, letisztult, királylányos, A vonalú, sellő, egyenes, díszes, csipkés, szatén, mikádó, tüll, téli, tengerparti, polgári, görög stílusú, nyakpántos, pántos, hosszú ujjú, rövid ujjú, vintage menyasszonyi ruha, uszályos menyasszonyi ruha hatalmas választéka. Különleges, kifinomult menyasszonyi ruháink a legnevesebb divatházak tervezőitől vannak. Kiváló minőségű esküvői ruháink kedvező áron kölcsönözhető. Klasszikus menyasszonyi ruhák és modern menyasszonyi ruhák minden méretben: 32-62 -ig.

Az Almássy Éva Prémium Esküvői Ruhaszalon 550 m²-en. Magyarországon egyedülálló esküvői ruhaszalonok legjobbja Budapesten. Exkluzív minőségű esküvői ruhák, menyasszonyi ruhák, legszebb alkalmi ruhák és letisztult, egyszerű menyasszonyi ruhák széles kínálatával, luxus környezetben várja a kedves menyasszonyokat. 2018-as normál, molett, kismama menyasszonyi ruha és esküvői ruha kollekciók, valamint öltönyök, esküvői öltönyök, vőlegény öltönyök, férfi cipők, férfi alkalmi cipők, menyasszonyi cipők,  esküvői fehérneműk, menyasszonyi ékszerek, és szalagavató ruha kölcsönzés kedvező áron budapesti esküvői szalonjainkban.

Ha esküvői ruha akkor csakis Almássy Éva esküvői ruhaszalon. Mert minden menyasszony a legjobb esküvői ruhaszalon kínálatát érdemli. Mert ami magyar az csak jó lehet. Legszebb menyasszonyi ruha boldog magyar menyasszonyon.

Cím

Almássy Éva Prémium szalon

Esküvői, menyasszonyi, vőlegény és alkalmi ruhaszalon

Bp. VI. kerület, Teréz krt. 34
Tel: +36 20 269 2270 

Nyitvatartás:

  • Hétfő - Szombat: 10-18
  • Vasárnap zárva

Térkép