Címünk: Budapest VI. ker., Teréz krt. 34, bejárat a Zichy utca felől
Tel: +36 20 269 2270 | E-mail: almassyevapremiumruhaszalon@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 10-18

Menyasszonyi ruhák kölcsönzési ára: 80.000 Ft-tól 340.000 Ft-ig
Régebbi menyasszonyi ruháinkat kölcsönzési áron eladjuk: 100.000- 180.000 Ft


 

Menyasszonyi ruha kölcsönző, esküvői ruha kölcsönző Budapesten

Az esküvői ruha, menyasszonyi ruha kölcsönzési ára nagyon változatos, hogy mindenki számára elérhető legyen.  Az esküvő egyike életed legszebb, legjelentőségteljesebb eseményeinek. Magyarország egyik legnagyobb esküvői ruha- és kiegészítő választékát felvonultató szalonjaként célunk, hogy mi is hozzájárulhassunk ahhoz, hogy a nagy napon minden részlet pontosan olyan legyen, amilyennek megálmodtad.

Informálódj bérleti díjainkról, szemezgess kedvedre impozáns felhozatalunk ruhacsodáiból, majd látogass el hozzánk, hogy a ruhapróbán kideríthessük, melyik modell illik a legjobban hozzád, ill. a ceremónia stílusához!

Kölcsönzési árak

80.000 Ft-tól 340.000 Ft-ig

Régebbi menyasszonyi ruháinkat szinte kölcsönzési áron eladjuk:  100.000 - 180.000 Ft között

Bérelhető esküvői ruhamárkáink:

Hogyan zajlik a menyasszonyi ruha kölcsönzése?

Ha online felhozatalunk elnyerte tetszésedet, és úgy döntöttél, élőben is szívesen megtekintenéd és felpróbálnád kedvenc kreációidat, nincs más dolgod, mint felhívni bennünket, hogy egyeztethessünk egy alkalmas időpontot!

Javasoljuk, hogy a szalonba kísérővel érkezz, egy olyan családtaggal, barátnővel, aki véleményezi a felpróbált ruhákat, tanácsot ad, és az esküvő napján is segítségedre lesz az öltözködésben.

Menyasszonyi ruhakölcsönzőnkben minden modell megtalálható, ami a weboldalon szerepel, és ha úgy jössz hozzánk, hogy még nem tudod biztosan, milyen ruhát részesítenél előnyben, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre a tökéletes darab kiválasztásában! Az a tapasztalatunk, hogy gyakran csak a próba során derül ki, mennyire jól áll az a bizonyos szabásvonal, stílus a menyasszonynak, ami a honlapon vagy a szalonban elkerülte figyelmét. Ezért is mutatunk 5-6 különböző típusú ruhát, és ha körvonalazódnak a preferenciák, már egyszerűbb a döntés az adott irányvonalon belül.

Miután megtaláltuk a tökéletes modellt, meg is örökítjük a ruhapróba menetét - az elkészült képek az esküvői fotóalbumban is remekül fognak mutatni!

Ha biztos vagy a választásodban, nem érdemes halogatni a szerződéskötést, hiszen ez az, ami garantálja, hogy a nagy napon biztosan a tiéd lesz az álomruha. A bérlés feltétele a foglaló kifizetése.

Profi és lelkiismeretes szabómestereinkre és varrónőinkre szükség esetén nyugodt szívvel rábízhatod a lefoglalt ruha átalakítását, és ha menyecske-, koszorúslány, örömanya vagy éppen gyermek alkalmi ruhát is kölcsönöznél/vásárolnál, szalonunkban mindegyik típusból kiemelkedően gazdag fazon-, szín- és méretválaszték vár!

Lépj velünk kapcsolatba már most, és váltsd valóra nálunk az egyik legszebb álmodat!

Impozáns esküvői ruha szalonunk nagy szeretettel vár minden kedves menyasszonyi ruha kereső hölgyet. Letisztult esküvői ruha Budapest legszebb kínálatában az Almássy Éva Prémium esküvői ruha szalonban. Szeretné ámulatba ejteni a vendégeket? Luxus esküvői ruhák, letisztult, királylányos, A vonalú, sellő, egyenes, díszes, csipkés, szatén, mikádó, tüll, téli, tengerparti, polgári, görög stílusú, nyakpántos, pántos, hosszú ujjú, rövid ujjú, vintage menyasszonyi ruha, uszályos menyasszonyi ruha hatalmas választéka. Különleges, kifinomult menyasszonyi ruháink a legnevesebb divatházak tervezőitől vannak. Kiváló minőségű esküvői ruháink kedvező áron kölcsönözhető. Klasszikus menyasszonyi ruhák és modern menyasszonyi ruhák minden méretben: 32-62 -ig.

Az Almássy Éva Prémium Esküvői Ruhaszalon 550 m²-en. Magyarországon egyedülálló esküvői ruhaszalonok legjobbja Budapesten. Exkluzív minőségű esküvői ruhák, menyasszonyi ruhák, legszebb alkalmi ruhák és letisztult, egyszerű menyasszonyi ruhák széles kínálatával, luxus környezetben várja a kedves menyasszonyokat. 2018-as normál, molett, kismama menyasszonyi ruha és esküvői ruha kollekciók, valamint öltönyök, esküvői öltönyök, vőlegény öltönyök, férfi cipők, férfi alkalmi cipők, menyasszonyi cipők,  esküvői fehérneműk, menyasszonyi ékszerek, és szalagavató ruha kölcsönzés kedvező áron budapesti esküvői szalonjainkban.

Ha esküvői ruha akkor csakis Almássy Éva esküvői ruhaszalon. Mert minden menyasszony a legjobb esküvői ruhaszalon kínálatát érdemli. Mert ami magyar az csak jó lehet. Legszebb menyasszonyi ruha boldog magyar menyasszonyon.

Cím

Almássy Éva Prémium szalon

Esküvői, menyasszonyi, vőlegény és alkalmi ruhaszalon

Bp. VI. kerület, Teréz krt. 34
Tel: +36 20 269 2270 

Nyitvatartás:

  • Hétfő - Szombat: 10-18
  • Vasárnap zárva

Térkép