Címünk: Budapest VI. ker., Teréz krt. 34, bejárat a Zichy utca felől
Tel: +36 20 269 2270 | E-mail: almassyevapremiumruhaszalon@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 10-18

Menyasszonyi ruhák kölcsönzési ára: 80.000 Ft-tól 340.000 Ft-ig
Régebbi menyasszonyi ruháinkat kölcsönzési áron eladjuk: 100.000- 180.000 Ft


 

Venus menyasszonyi ruha

A Venus esküvői ruha ruhakollekcióit a látványos sziluettek, különleges szabásvonalak, lágy fodrok bámulatosan nőies harmóniája jellemzi. Az Almássy Éva Prémium esküvői ruhaszalon a menyasszonyi ruha márka kiemelkedően széles választékával vár minden kedves menyasszonyt!

Úgy érzed, szorít az idő, és még nem bukkantál rá az igényeidnek leginkább megfelelő ruhára? Látogass el hozzánk, hogy együtt találjuk meg a tökéletes darabot! Szemet gyönyörködtető menyasszonyi ruháink kavalkádjában próbálni a szebbnél szebb modelleket már önmagában is feledhetetlen élményt jelent! Profi és segítőkész csapatunk mindent megtesz azért, hogy jól érezd magad a nagy napon, és örömmel gondolj vissza az eseményre évek, évtizedek múltán is.

Oszd meg tehát velünk bátran elképzeléseidet! Szeretnél úgy festeni esküvődön, mint egy királylány, fodrokkal, tüllökkel ékesített ruhában, mintha csak egy mesekönyvből léptél volna elő? Vagy inkább az egyenes szabást, letisztult vonalakat preferálnád, leheletnyi kristálydíszítéssel? Gazdag kínálatunk révén könnyedén ki tudjuk szolgálni igényeidet! A menyasszony stílusán túl a ceremónia jellegéhez, helyszínéhez is módod van választani nálunk (pl. tengerparti esküvőhöz illő ruha).

Szemezgess meseszép felhozatalunkból, és gyere el hozzánk mielőbb, hogy a tengernyi lehetőség közül biztosan amellett dönthess, ami igazán káprázatosan fest rajtad, és ami komfortos viselet lesz az egész nap folyamán.

A méret miatt egy percig se aggódj! Modelljeink minden méretben elérhetőek, 32-estől 62-es méretig, fehér, ill. ekrü árnyalatokban is. Ha szeretnéd megtartani álmaid ruháját, a bérlésen túl a vásárlásra is lehetőséget nyújtunk.

Fedezd fel online örömanya ruháink fantasztikus felhozatalát is!

Impozáns esküvői ruha szalonunk nagy szeretettel vár minden kedves menyasszonyi ruha kereső hölgyet. Letisztult esküvői ruha Budapest legszebb kínálatában az Almássy Éva Prémium esküvői ruha szalonban. Szeretné ámulatba ejteni a vendégeket? Luxus esküvői ruhák, letisztult, királylányos, A vonalú, sellő, egyenes, díszes, csipkés, szatén, mikádó, tüll, téli, tengerparti, polgári, görög stílusú, nyakpántos, pántos, hosszú ujjú, rövid ujjú, vintage menyasszonyi ruha, uszályos menyasszonyi ruha hatalmas választéka. Különleges, kifinomult menyasszonyi ruháink a legnevesebb divatházak tervezőitől vannak. Kiváló minőségű esküvői ruháink kedvező áron kölcsönözhető. Klasszikus menyasszonyi ruhák és modern menyasszonyi ruhák minden méretben: 32-62 -ig.

Az Almássy Éva Prémium Esküvői Ruhaszalon 550 m²-en. Magyarországon egyedülálló esküvői ruhaszalonok legjobbja Budapesten. Exkluzív minőségű esküvői ruhák, menyasszonyi ruhák, legszebb alkalmi ruhák és letisztult, egyszerű menyasszonyi ruhák széles kínálatával, luxus környezetben várja a kedves menyasszonyokat. 2018-as normál, molett, kismama menyasszonyi ruha és esküvői ruha kollekciók, valamint öltönyök, esküvői öltönyök, vőlegény öltönyök, férfi cipők, férfi alkalmi cipők, menyasszonyi cipők,  esküvői fehérneműk, menyasszonyi ékszerek, és szalagavató ruha kölcsönzés kedvező áron budapesti esküvői szalonjainkban.

Ha esküvői ruha akkor csakis Almássy Éva esküvői ruhaszalon. Mert minden menyasszony a legjobb esküvői ruhaszalon kínálatát érdemli. Mert ami magyar az csak jó lehet. Legszebb menyasszonyi ruha boldog magyar menyasszonyon.

Cím

Almássy Éva Prémium szalon

Esküvői, menyasszonyi, vőlegény és alkalmi ruhaszalon

Bp. VI. kerület, Teréz krt. 34
Tel: +36 20 269 2270 

Nyitvatartás:

  • Hétfő - Szombat: 10-18
  • Vasárnap zárva

Térkép