Címünk: Budapest VI. ker., Teréz krt. 34, bejárat a Zichy utca felől
Tel: +36 20 269 2270 | E-mail: almassyevapremiumruhaszalon@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 10-18

Menyasszonyi ruhák kölcsönzési ára: 80.000 Ft-tól 340.000 Ft-ig
Régebbi menyasszonyi ruháinkat kölcsönzési áron eladjuk: 100.000- 180.000 Ft


 

Max Chaoul menyasszonyi ruha

Max Chaoul világhíres tervező esküvői ruhamárkájának egyedi menyasszonyi ruha kompozícióból egyaránt visszaköszön a bohém francia sikk, a provokatív vonzerő és az ártatlan báj. Ha Te is szeretnél fellázadni a konvenciók ellen, és megmutatni magad a világnak, akkor látogass el az Almássy Éva Prémium menyasszonyi ruhakölcsönzőbe, hogy megkeressük azt a Max Chaoul esküvői ruha modellt, amit a ruhamágus Neked álmodott meg!

A legfinomabb selymek és szövetek, tüllökkel és más, extravagáns kiegészítőkkel, arisztokratikus pompát sugárzó Swarovski kövekkel vagy különleges tollakkal díszítve – meghökkentően vagány, ugyanakkor kifinomult részletek az egyediségre szavazó menyasszonyoknak!

Melyik a Te Max Chaoul ruhakölteményed? A klasszikus A-vonalú darabokból is kiemelkedően széles választékkal várunk, a szolidabb daraboktól kezdve a nagyszoknyás, előkelő megjelenést nyújtó esküvői ruhákig. Ha a testhez simuló kivitelt részesíted előnyben, a sellő fazon lesz nálad a nyerő, ha a visszafogott elegancia híve vagy, az egyenes szabást javasoljuk! Fantasztikus kollekciónkban tengerparti szertartásra tervezett menyasszonyi ruhákat is találsz, görög stílusban! A kiválasztott ruha kölcsönzésére és megvásárlására is lehetőséget biztosítunk. Minden méretet megtalálsz nálunk, 32-estől 62-es számozásig, fehér, ill. ekrü színekben.

Nézzétek meg vőlegényeddel esküvői öltöny kínálatunkat is!

Gyártó oldala: http://www.maxchaoulcouture.com/

Impozáns esküvői ruha szalonunk nagy szeretettel vár minden kedves menyasszonyi ruha kereső hölgyet. Letisztult esküvői ruha Budapest legszebb kínálatában az Almássy Éva Prémium esküvői ruha szalonban. Szeretné ámulatba ejteni a vendégeket? Luxus esküvői ruhák, letisztult, királylányos, A vonalú, sellő, egyenes, díszes, csipkés, szatén, mikádó, tüll, téli, tengerparti, polgári, görög stílusú, nyakpántos, pántos, hosszú ujjú, rövid ujjú, vintage menyasszonyi ruha, uszályos menyasszonyi ruha hatalmas választéka. Különleges, kifinomult menyasszonyi ruháink a legnevesebb divatházak tervezőitől vannak. Kiváló minőségű esküvői ruháink kedvező áron kölcsönözhető. Klasszikus menyasszonyi ruhák és modern menyasszonyi ruhák minden méretben: 32-62 -ig.

Az Almássy Éva Prémium Esküvői Ruhaszalon 550 m²-en. Magyarországon egyedülálló esküvői ruhaszalonok legjobbja Budapesten. Exkluzív minőségű esküvői ruhák, menyasszonyi ruhák, legszebb alkalmi ruhák és letisztult, egyszerű menyasszonyi ruhák széles kínálatával, luxus környezetben várja a kedves menyasszonyokat. 2018-as normál, molett, kismama menyasszonyi ruha és esküvői ruha kollekciók, valamint öltönyök, esküvői öltönyök, vőlegény öltönyök, férfi cipők, férfi alkalmi cipők, menyasszonyi cipők,  esküvői fehérneműk, menyasszonyi ékszerek, és szalagavató ruha kölcsönzés kedvező áron budapesti esküvői szalonjainkban.

Ha esküvői ruha akkor csakis Almássy Éva esküvői ruhaszalon. Mert minden menyasszony a legjobb esküvői ruhaszalon kínálatát érdemli. Mert ami magyar az csak jó lehet. Legszebb menyasszonyi ruha boldog magyar menyasszonyon.

Cím

Almássy Éva Prémium szalon

Esküvői, menyasszonyi, vőlegény és alkalmi ruhaszalon

Bp. VI. kerület, Teréz krt. 34
Tel: +36 20 269 2270 

Nyitvatartás:

  • Hétfő - Szombat: 10-18
  • Vasárnap zárva

Térkép