Címünk: Budapest VI. ker., Zichy Jenő u. 48.
Tel: +36 20 269 2270 | E-mail: palaceszalon@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 10-18

 Januárban 20.000 Ft kedvezmény! Foglald le most esküvői ruhádat!

Kölcsönzési áraink: 80.000 Ft-tól 270.000 Ft-ig


Alkalmi ruha

- estélyi, kisestélyi, báli- és koktélruha

Minden esemény, ami számodra fontos, számunkra is nagy jelentőséggel bír! Lázasan készülsz a szalagavatódra? Szeretnél kitenni magadért a legjobb barátnőd esküvőjén? Netán egy báli rendezvényen vonzanád magadra a tekinteteket? 

Luxus alkalmi ruhaszalon Budapest szívében!

A legjobb helyen jársz, hogy megtaláld az ideális alkalmi ruhát, és bezsebeld a bókokat káprázatos megjelenésedért!

Almássy Éva Prémium esküvői és alkalmi ruhaszalon – kedvező árak, kedves kiszolgálás, kiemelkedően széles választék!

Sokszínű kínálatunkban a család összes tagja számára ott lapul az ideális alkalmi ruha! Félsz, hogy nem találsz megfelelő méretet kedvencedből? Ha mellettünk döntesz, nem kell aggódnod emiatt: pompás ruhakölteményeink mindenki számára elérhetőek, az S-estől az 5XL-es mérettel rendelkező hölgyekig.

Exkluzív kollekciónk különleges báli ruhákkal vár, a szivárvány minden árnyalatában! Hozzáértő és barátságos csapatunk a legnagyobb örömmel segít kiválasztani a stílusodhoz és alakodhoz tökéletesen passzoló modellt a finom anyagok és változatos fazonok kavalkádjából!

Hogyan képzeled el álmaid koktélruháját? Estélyi és kisestélyi felhozatalunkban érzéki csipkéből, lágy esésű szaténból és sejtelmes organzából készült alkalmi ruhák várják, hogy felfedezd őket! A díszítőelemek tekintetében sem kell megalkudnod: a kifinomult részletekkel, kristályokkal vagy éppen gyöngyökkel ékesített ruhacsodáinkban igazi királynőnek érezheted magad!

Sok szeretettel várunk Budapest és Magyarország egyik legkülönlegesebb kínálatát felvonultató szalonjában, a Teréz körút 34. sz. alatt!

Ne tétovázz, egyeztess velünk időpontot már most, hogy időben megtalálhassuk számodra a legszebb alkalmi ruhát!

Köszönjük, hogy benéztél hozzánk! Ismerd meg örömanya ruháink színvonalas választékát is!

Az Almássy Éva Prémium Esküvői Ruhaszalon 550 m²-en, Magyarországon egyedülálló, exkluzív minőségű esküvői ruhák széles kínálatával, luxus környezetben várja a kedves menyasszonyokat. 2017-es és 2018-as normál, molett és kismama menyasszonyi ruha kollekciók, valamint öltönyök, cipők, esküvői fehérneműk és ékszerek, és szalagavató ruha kölcsönzés kedvező áron budapesti esküvői szalonjainkban.

Cím

Almássy Éva Prémium szalon

Esküvői, menyasszonyi, vőlegény és alkalmi ruhaszalon

Bp. VI. kerület, Zichy Jenő utca 48.
Tel: +36 20 269 2270 

Nyitvatartás:

  • Hétfő - Szombat: 10-18
  • Vasárnap zárva

Térkép